Rabita inviterer til Mangfoldsfestival

03.11.2021 av Det Islamske Forbundet

Det Islamske Forbundet Rabita ønsker å invitere til mangfoldsfestival, lørdag 20. november fra kl 12:00 og utover i Calmeyers gate.Oslo er en mangfoldig by, hvor folk fra ulike steder og bakgrunner lever tett sammen. I pandemien har mye av byen vært helt nedstengt og nå er det på tide å bringe liv tilbake til gatene igjen.

 

Rabita ligger midt i Calmeyers gate, en gate med lang tradisjon for religiøs virksomhet. Her har det blant annet holdt til kristne misjonærer, Norges første synagoge, og en av de største moskeene. I løpet av pandemien har dialog på tvers av religioner blitt enda mer aktuelt og viktig.

 

Ved å åpne våre dører og bakgård ønsker vi å fortelle historien om Calmeyers gate samtidig som vi arrangerer aktiviteter og underholdning spesielt for barna.

 

Mangfoldsfestivalen er åpen for alle: uansett kjønn, legning, religion, kultur og bakgrunn. Vi er alle en viktig del av Oslo.

 

Det blir barneshow, ansiktsmaling, matservering, konkurranser og underholdning for alle i gatene rundt og i bakgården til Rabita.

 

Innendørs vil vi ha en panelsamtale og foredrag for de som vil lære mer om Oslos historie.

 

Det blir gratis gavepose til de 1000 første som kommer.

 

Mer detaljert program vil bli tilgjengelig når datoen nærmer seg.
Nyhetsmail Epostadresser

E-post

Hvis du vil motta nyhetsmail fra Det Islamske Forbundet.

Det Islamske Forbundet - Rabita
Calmeyers gate 8, 0183 Oslo
Epost: post@rabita.no

© 2018 Copyright. All Rights Reserved, Brought to you by Inspiral Design